Dags att komma igång med ditt sparande?
Det anser jag beror på att de tagit bort alla onödiga avgifter. Du betalar inga konto- eller depåavgifter och inte heller några fasta årsavgifter. Det går att har flera depåer på Nordnet. Själv spar jag i akter varje månad i min egen depå och sen spar jag till barnbarnen i en annan depå. Det går även att start en depå för minderåriga vilket jag inte hunnit göra ännu. Den som inte har tid eller intresse att spara i aktier kan spara i fonder istället.’

Du kan även spara i företagsägd kapitalförsäkring, investeringssparkonto, privatkapitalförsäkring och sparkonto. Du kan ha flera än ett av sparalternativen för att sprida riskerna. Du kan ha olika konton beroende på om du behöver pengarna på kort eller lång sikt,

Du kan även handla Nordnetaktien på börsen. Ska poängtera att jag inte äger några Nordnetaktier men det kanske snart är dags för aktien för har sjunkit på grund av att den inte motsvarat marknadens vinstförväntningar. Blir det bara fart på börsen så är det kanske dags att köpa Nordnetaktier.

Nordnet